Een professionele website op maat van jouw wensen

Wil jij als KMO een professionele website laten maken in WordPress? Of is de huidige website van jouw KMO dringend toe aan een frisse upgrade? Reken dan op Digi-Motions!

Als KMO met ambitie om te groeien is een goeie, gebruiksvriendelijke website cruciaal. Zowel om nieuwe klanten aan te trekken als om jouw bestaande klanten verder te helpen. Wij bouwen graag een mooie website, helemaal op maat van jouw wensen en behoeftes! Eentje die gebruiksvriendelijk is en geschikt voor elk device, maar vooral ook opbrengt!

design2

Digi-Motions | Online marketing architect voor KMO's met ambitie

Doeltreffend. Eerlijk. Persoonlijk.

blokjes-links
Professionele-website-op-maat

Een persoonlijke en efficiënte aanpak

Waarom een professionele website laten maken door Digi-Motions? Omdat je bij ons meer bent dan “gewoon” een klant. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kan voor al je vragen. Je hebt inspraak in elke stap van het proces, zodat je website echt jóuw website wordt.

Op zoek naar een webshop om meer sales te genereren? Daar helpen wij jou graag bij! En ook voor onepagers op maat is Digi-Motions de ideale partner.

Zo gaan we te werk

Onze missie is om van jouw website je beste salesman te maken. Om dat te bereiken, optimaliseren we je website op technisch én inhoudelijk vlak. We werken met een team van vakspecialisten jouw website volgens onderstaande succesformule uit:

  1. Goede opbouw van de website
  2. SEO-proof
  3. Een aantrekkelijke ‘verpakking’
  4. Een gebruiksvriendelijke programmatie
  5. Responsive design

Bij het bouwen van een website op maat werken we met WordPress, een gebruiksvriendelijk managementsysteem. Wil jij op termijn je website zelf beheren? Dat kan eenvoudig met WordPress!

Professionele-website-op-maat-2

Ben jij er helemaal klaar voor?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een goed en vrijblijvend gesprek.

  • Hidden