Een gebruiksvriendelijke website op maat van jouw wensen

Je bent een nieuw bedrijf gestart en hebt nood aan een kick-ass website? Of je huidige website is dringend toe aan een frisse update? Maar je hebt van webdesign helaas geen kaas gegeten? Dan vertrouw je toch gewoon op Digi-Motions!

Wij bouwen met heel veel goesting een website op maat van jouw specifieke wensen en behoeftes. Eentje waarbij gebruiks-vriendelijkheid, zoekmachine geoptimaliseerde teksten, het genereren van leads en een straf design centraal staan. Wat anders?!

design2

Digi-Motions | Online marketing architect voor KMO's met ambitie

Doeltreffend. Eerlijk. Persoonlijk.

blokjes-links
webshop

Het belang van een goede website

Je website is als een visitekaartje: de eerste indruk moet een schot in de roos zijn! Om die goede eerste indruk waar te maken, is het van belang dat je snel en makkelijk online gevonden wordt. En dat doe je met een duidelijk gestructureerde website die voorzien is van krachtige content en aansluit op jouw diensten en doelgroepen. Zit dat allemaal goed? Dan genereer je automatisch contacten die je al snel resultaten en conversies opleveren!

Een persoonlijke en efficiënte aanpak

Wat mag je bij Digi-Motions verwachten? Een persoonlijk traject én een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kunt voor al je wensen en vragen. Naast een persoonlijke aanpak bij het bouwen van een website op maat, werken we – met ons team van vakspecialisten – elke website ook volgens onderstaande succesformule uit:

 • Sep 9, 2021

  1. Goede opbouw van de website

  Eerst bepalen we de informatiearchitectuur (wie zijn jouw bezoekers, naar wat zijn ze op zoek, …) om deze vervolgens te vertalen naar de perfecte navigatiestructuur met de focus op de bezoeker en de Google indexatie.

 • Sep 9, 2021

  2. SEO-proof is our middle name

  Dan gaan we aan de slag met een grondig zoekwoordenonderzoek in functie van de SEO copywriting. Dit is onmisbaar om maximaal vindbaar te zijn in zoekmachines en om hoger terecht te komen in de Google zoekresultaten.

 • Sep 9, 2021

  3. Een aantrekkelijke ‘verpakking’

  Vervolgens wordt het grafisch design van de website volledig afgestemd op maat en in lijn met de huisstijl om de juiste klanten aan te trekken.

 • Sep 9, 2021

  4. Een gebruiksvriendelijke programmatie

  Elke website wordt gebouwd in WordPress, een universeel contentmanagementsysteem (CMS). Dit vinden we heel belangrijk gezien de gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide mogelijkheden. Wil je jouw website (nadien of op termijn) zelf beheren? Dat is met WordPress een eitje!

 • Sep 9, 2021

  5.Responsive design

  Wij maken elke website responsive en dus mobielvriendelijk: aangepast aan alle schermen. Helemaal klaar om je klanten te overtuigen!

blokjes-rechts

Kies voor een professionele website op maat

Onze missie is om van jouw website je beste verkoper te maken. Om dat te bereiken gaan we zowel op technisch als inhoudelijk vlak je website optimaal ontwikkelen. Hierbij houden we steeds rekening met de eisen van Google en het overtuigen van jouw bezoekers.

Wil jij graag een professionele website op maat van jouw wensen, doelpubliek en huisstijl? Dan staat Digi-Motions 100% voor je klaar!