Werken bij Digi-Motions, wat houdt dat in?

Bij Digi-Motions houden we van mensen. We verkiezen een betrokken en persoonlijke aanpak in alles wat we doen. Elk lid van ons team speelt een belangrijke rol in ons full-service online marketingbureau. Wil jij ook deel uitmaken van een jong team waar je elke dag bijleert? Ontdek dan snel wat een job in digital marketing bij ons inhoudt. Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen!

werken-bij-dm-website-februari-2024

Digi-Motions | Online marketing architect voor KMO's met ambitie

Doeltreffend. Eerlijk. Persoonlijk.

blokjes-links

Elke dag is anders

De digitale wereld staat niet stil en wij ook niet. Op ons kantoor in Aalst is elke dag anders, voornamelijk door de verschillende projecten waaraan we dagelijks werken. Een job in digital marketing is immers meer dan alleen social media. (Oef!) Wij nemen ook websites, marketing automation, SEA advertising, SEO copywriting en nog veel meer voor onze rekening. De variatie in projecten en taken zorgt voor de nodige afwisseling, elke dag weer.

jobs
werken-bij-digi-motions

De vrijheid en flexibiliteit van een job in digital marketing

Hier is iedereen gelijk voor de wet. De platte structuur van ons bedrijf past bij onze platte humor. All jokes aside, iedereen draagt hier zijn steentje bij. En daarvoor krijg je vrijheid en flexibiliteit in ruil. Twee dagen per week werkt iedereen van thuis uit, wat een gevoel van vrijheid geeft. Daarnaast is flexibiliteit een eigenschap die we hoog in het vaandel dragen. Flexibiliteit naar onze klanten toe, maar ook naar onze medewerkers.

Waar werk en plezier samenkomen

De boog kan niet altijd gespannen zijn natuurlijk. Bij ons vind je het perfecte evenwicht tussen hard werken en plezier maken. Net omdat onze job soms veel vraagt, maken we het al eens graag plezant. Dat doen we onder andere door wekelijks samen broodjes te eten, in onze pauzes darttoernooien te organiseren, en vooral veel – heel veel – mopjes te maken. De ene al eens flauwer dan de andere. Bovendien hebben we onze eigen Mental Coach (Sam de kantoorhond) die voor de nodige afleiding zorgt. Amusement gegarandeerd!

Wat zeggen onze medewerkers?

"Samenwerken met Digi-Motions doe ik altijd met veel plezier. Digi-Motions geeft mij de mogelijkheid om creatief aan het werk te kunnen gaan met veelzijdige, leuke opdrachten. De waardering die ik ontvang van Bart en Kathleen geven mij een enorme boost. Het zijn dan ook erg fijne mensen, naast het harde werken wat ze doen is er altijd ruimte voor een vriendelijke lach of een praatje.

Ik vind het erg inspirerend om te zien hoe Bart en Kathleen met hun klanten om gaan, de passie en wil om hun klanten het beste te geven straalt er vanaf."

Daphne de Heij, Grafisch vormgever & webdesigner

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 150 MB.