Over ons

portretWil je de omzet van je onderneming verhogen door beter vindbaar te worden op het internet? Dit kan door ervoor te zorgen dat jouw onderneming onder de aandacht komt en blijft bij de juiste doelgroepen. Om dit te realiseren ben je bij Digi-Motions aan het juiste adres. Wij maken je wegwijs in de boeiende wereld die online marketing heet en begeleiden je naar een doeltreffende en succesvolle online marketingstrategie.

Je bent gedreven en wil van jouw onderneming een succes maken? Dat willen wij ook! Wij werken samen met een aantal freelance specialisten die ons ondersteunen op het vlak van Google advertenties, sociale media, grafisch ontwerp en (SEO) copywriting. Daarnaast werken wij nauw samen met binnen- en buitenlandse ondernemingen die gespecialiseerd zijn in webdesign, adressenbestanden op maat en marketing automation. Zo kunnen wij jou een service op maat bieden en kan je rekenen op maximale kwaliteit en rendement.

Als je ons bij je plannen betrekt gaan wij meteen aan de slag. Niet alleen om je verwachtingen te overtreffen, onze betrokkenheid gaat verder dan dat. Wij willen alleen het beste werk afleveren. Iets om trots op te zijn. Waarom energie verspillen aan iets middelmatigs, als we samen iets geweldigs kunnen bereiken! We maken dan ook geen geheim van wat we doen. Integendeel, wij delen graag onze inzichten en expertise met jou. Dat werkt evengoed andersom. Hoe meer wij weten over jouw product of dienst, hoe beter wij aanvoelen wat jouw merk nodig heeft.

Wie zijn wij?

Bart Moons en Kathleen Vermeiren zijn de drijvende kracht achter Digi-Motions. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van zowel offline als online marketing. Beiden geloven ze in een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Daarom kozen ze ervoor om in 2015 een eigen marketingbureau op te richten. Eentje met oog voor de behoeften en noden van de klant. Zo ben jij met een pakket op maat verzekerd van online marketing die bij jouw onderneming past. Ook buiten kantooruren, want online marketing staat nooit stil!