Vacature: Stageplaats

Heb jij een gezonde portie interesse in de wondere wereld van digitale marketing? Dat komt goed uit! Als allround online marketingbureau zijn wij het hele jaar door op zoek naar gedreven en leergierige stagiairs die samen met ons gevarieerde online marketing projecten van A tot Z succesvol willen uitbouwen en opvolgen.

Job digital marketing
blokjes-rechts

Stage lopen bij de sympathiekste online marketingpartner in Aalst? Grijp snel je kans. 

De digitale wereld staat niet stil en wij ook niet. Elke dag is anders op ons kantoor en dat komt voornamelijk door de verschillende projecten waaraan je zal werken. Dat doe je deels in teamverband en deels zelfstandig, maar wel steeds met de nodige aandacht voor constructieve feedback. Enkel op die manier en met oog voor detail kunnen we onze hoge kwaliteit bereiken.

De samenwerking gebeurt steeds op een persoonlijke manier, en zo ook met onze klanten. Deze aanpak werkt doeltreffend voor alle partijen. Je bent iemand die graag initiatief neemt, gedreven is in wat je doet en wil bereiken en op een open en transparante manier communiceert. Met ons en onze klanten. Je ziet interessante opportuniteiten én grijpt ze ook, zoals een leerrijke stage bij Digi-Motions… ????

Wat valt er bij ons te leren? Welke uitdagingen staan je te wachten?

Heel veel! Afhankelijk van je opgedane kennis, vaardigheden en voorkeuren, kan je bij ons in verschillende domeinen van online marketing aan de slag tijdens je stage. Zo zal je ons onder meer kunnen ondersteunen op het vlak van social media marketing (opstellen van planningen, creëren van posts, …), grafisch ontwerp en webdesign, e-mailmarketing en (SEO) copywriting (keyword research, contentcreatie, …). Het commerciële aspect voegen we er graag aan toe waarbij je klantbezoeken voorbereidt, bezoekverslagen opstelt, onderzoek doet naar de noden van onze prospects enzovoort.

Begint het alvast te kriebelen om erin te vliegen? Dat horen we graag! Bij ons leer je je eerste ‘digitale marketing’-stappen te zetten waarbij je aan het einde van je stagerit een mooie rugzak met concrete ervaring binnen een of meerdere domeinen kan meenemen. Je bent hoe dan ook heel erg enthousiast om bij te leren!

Je stagetijd bij Digi-Motions zal in elk geval voorbijvliegen… maar het zal eentje zijn waar je met veel plezier en voldoening aan zal terugdenken.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Beschouw je jezelf als een creatieve duizendpoot met gevoel voor humor?
  • Ben je een betrokken teamplayer, nieuwsgierig van aard en steeds hartelijk?
  • Volg je momenteel een volwaardige opleiding (Hogeschool of Universiteit) of heb je deze al afgerond binnen een van de volgende studierichtingen: bedrijfsmanagement (optie marketing), digitale of content marketing, webdesign, grafisch ontwerp, multimedia of communicatie?

Heb je op bovenstaande vragen telkens ‘ja’ geantwoord en droom je van een boeiende stage op een leuke werkplek (periode van 3 tot 6 maanden)? Zoek dan niet langer!

Overtuig ons met jouw cv en motivatie naar Kathleen Vermeiren (kathleen@digi-motions.be) en misschien kan jij binnenkort bij ons op stagegesprek komen.

Wat zeggen onze medewerkers?

"Mijn stage bij Digi-Motions was er eentje om in te kaderen. Ik kwam terecht in een team waar ik volop kansen kreeg, waar ik veel kennis over online marketing opdeed en waar ik toffe momenten op de werkvloer kon beleven. We bleven uiteindelijk contact houden en ik kreeg na mijn studies dan ook de kans om er als online marketeer aan de slag te gaan. Ik twijfelde geen seconde en dat was de juiste beslissing. Bij Digi-Motions krijg ik veel verschillende opportuniteiten om mij verder te verdiepen in de aspecten van online marketing die mij het meeste liggen! De job is heel afwisselend en dat maakt dat elke klant en elk project een nieuwe en interessante uitdaging is."

Jasper Merckx

"Samenwerken met Digi-Motions doe ik altijd met veel plezier. Digi-Motions geeft mij de mogelijkheid om creatief aan het werk te kunnen gaan met veelzijdige, leuke opdrachten. De waardering die ik ontvang van Bart en Kathleen geven mij een enorme boost. Het zijn dan ook erg fijne mensen, naast het harde werken wat ze doen is er altijd ruimte voor een vriendelijke lach of een praatje.

Ik vind het erg inspirerend om te zien hoe Bart en Kathleen met hun klanten om gaan, de passie en wil om hun klanten het beste te geven straalt er vanaf."

Daphne de Heij, Grafisch vormgever & webdesigner

“Na een klein jaartje gewerkt te hebben bij een grote multinational, wou ik graag bij een iets kleiner bedrijf werken, waar de ‘lijnen’ niet zo groot zijn. Ik vind het geweldig dat we zo kort bij Bart en Kathleen staan, dat wij hen altijd mogen storen als we vragen hebben, dat zij altijd voor ons klaar staan. Wat ik leuk vind aan de job is de afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde én ik kan mijn creativiteit de volle loop laten gaan (vooral visueel dan). Wat ik liefste doe is visuals maken voor klanten, vooral acties helemaal visueel uitwerken (een pop-up maken, FB en IG visuals en stories) doe ik het liefst van allemaal. Een nieuwe FB template maken vind ik bijvoorbeeld ook heel leuk.

Ik haal voldoening uit een visual, die na heel wat gepruts en opnieuw te beginnen, er toch helemaal uitziet zoals ik het in gedachten had. Ook de complimentjes/positieve feedback van Bart, Kathleen en de klanten geven me een enorme boost. Maar dat geldt evengoed ook voor een project waar je enige tijd aan gewerkt hebt, gerealiseerd te zien.”

Reni

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 150 MB.
    Scroll naar top