Grafisch ontwerper

Nood aan een grafisch ontwerper voor een upgrade van jouw logo of een nieuwe huisstijl? Wij stellen met plezier een pakket op maat samen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Een unieke merkidentiteit helpt je bedrijf en merk groeien. Daarom is het belangrijk een logo, huisstijl en website te hebben die jouw identiteit uitdrukken.

ontwerp

Digi-Motions | Online marketing architect voor KMO's met ambitie

Doeltreffend. Eerlijk. Persoonlijk.

blokjes-links

Logo

Jouw logo is de eerste indruk die de klant van jouw bedrijf krijgt. Met een goed logo vertel je het verhaal van jouw merk. Wij helpen je om een herkenbaar en uniek logo te creëren. Dat kan gaan van het creëren van een volledig nieuw logo tot het upgraden van jouw bestaand logo.

Huisstijl

Jouw huisstijl bestaat uit vier belangrijke elementen: naam/logo, kleurgebruik, typografie en beeldgebruik. Een krachtige huisstijl geeft vorm aan de gewenste identiteit. Bovendien communiceert een sterke huisstijl de kernwaarden, zorgt voor herkenning en onderscheidt je van de concurrentie. De totale visuele identiteit bepaalt voor een groot deel de beeldvorming over een organisatie. Samen stellen wij alle elementen van jouw huisstijl op punt.

Boek je liever meteen een afspraak met Bart?

Ben jij er helemaal klaar voor?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een goed en vrijblijvend gesprek.