Een nieuwe website of webshop?

design2

Digi-Motions | Online marketing architect voor KMO's met ambitie

Doeltreffend. Eerlijk. Persoonlijk.

blokjes-links

Een website op maat

Een kick-ass website is onmisbaar voor elk bedrijf. Zowel om een goeie eerste indruk na te laten als om jouw bestaande klanten te helpen. Maar misschien nog belangrijker, om leads te genereren en omzet te verhogen. Zie jij dat wel zitten? Toevallig, wij ook! Wij bouwen met veel goesting een website op maat van jouw wensen en behoeftes. Eentje die gebruiksvriendelijk is én opbrengt. Tegenwoordig moet je website allereerst beste vriendjes zijn met mobiele apparaten. Het grootste deel van je bezoekers surft immers vanop zijn/haar mobiel toestel. Wij zorgen voor een mooie website die geschikt is voor elk device.

Bij het bouwen van een website op maat werken we met WordPress. Wereldwijd is meer dan 30% van alle websites gebouwd met WordPress. Dat biedt niet alleen veel mogelijkheden voor onze webbouwers, maar ook voor jouw bedrijf. Het is bovendien een gebruiksvriendelijk managementsysteem dat jou op termijn zelf jouw website laat beheren – als je dat wil ten minste. Ons team van specialisten (marketeer, SEO-copywriter, grafisch ontwerper, programmeur, coördinator, revisor, …) bouwt een website op jouw maat!

Een goeie website

is gebruiksvriendelijk

is ontworpen voor verschillende devices (mobile first)

heeft een mooi design

is geoptimaliseerd voor zoekmachines

is synergie tussen verschillende specialisten

laat je maken door Digi-Motions

Webshop

Verkoop online met een webshop!
Met een webshop kunnen jouw klanten dag en nacht shoppen. Webshops zorgen 24/7 voor inkomsten en meer klanten. Daarnaast is het een (relatief) makkelijke manier om meer sales te genereren. Zeker in de huidige tijden is een webshop een enorme aanwinst voor jouw bedrijf.

Webshops passen perfect in een omnichannel strategie. “Een wat?” Een omnichannel is een strategie waarbij de fysieke winkel en de online winkel elkaar aanvullen voor een optimale wisselwerking. De beste resultaten behaal je wanneer je deze strategie combineert met advertising.

Onze specialisten bouwen jouw webshop uit via Woocommerce, een eenvoudige WordPress-plugin. Zo kan je, indien je dat wenst, makkelijk aanpassen of overnemen.

Veel vragen? Weet je niet hoe of waar te beginnen? Digi-Motions helpt jou graag op weg.

Nog niet overtuigd? Kijk gerust eens naar webshops die wij al gemaakt hebben.

Onepagers

Less is more!

Onepagers - of één-pagina-websites - bieden een heel gestructureerd overzicht van jouw bedrijf. Zo informeer jij klanten snel en eenvoudig over jouw bedrijf en diensten. Een one page website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook enorm doeltreffend. Bezoekers van je website hebben minimale afleiding en zullen dus meer focussen op jouw boodschap. Het is ook een heel efficiënte tool om te koppelen aan gerichte advertentiecampagnes. Met zo’n pagina kan je bijvoorbeeld makkelijk inschrijvingen genereren voor evenementen.

Al onze onepagers worden gebouwd via WordPress, een gebruiksvriendelijk managementsysteem. Een onepager kan op termijn perfect uitgroeien tot een volwaardige website.

Inspiratie nodig? Kijk gerust eens naar onepagers die wij al gemaakt hebben.

Enkele recente websites

Enkele recente webshops

Enkele recente one-pagers

blokjes-rechts