Online marketing in Aalst

Van plan om een nieuwe onderneming op te starten of ben je al jaren bezig? Daar hoort een sterke online marketing strategie bij. Heb jij zelf geen kaas gegeten van social media, websites of advertising ? Geen nood ! Digi-Motions loodst je graag doorheen de wereld van digitale marketing. Als hét full service bureau voor online marketing in Aalst helpen we jou groeien en je doelen te bereiken.

DM-SEA-Achtergrond

Digi-Motions | Online marketing architect voor KMO's met ambitie

Doeltreffend. Eerlijk. Persoonlijk.

blokjes-links

Jouw full-service bureau voor online marketing in Aalst

Als jouw online marketing architect coördineren we al jouw digitale communicatie en marketing. Met onze hands-on mentaliteit zorgen we voor een doeltreffende en persoonlijke aanpak. Je staat rechtstreeks in contact met één contactpersoon die je project van dichtbij volgt. Voor ons is geen uitdaging te veel. Heb je een gewaagd voorstel? Shoot! Wij doen het nodige om jouw wensen te verwezenlijken, maar doen dat altijd in samenspraak met jou. Onze focus ligt op de groei van jouw bedrijf en de langetermijndoelstellingen.

Je website van kop tot teen afstemmen op de huisstijl van je bedrijf? Ook dat kunnen we! Meer bezoekers genereren via social media? Geen probleem! To the point, no nonsense en kort op de bal spelen, dat zijn drie van de redenen waarom wel 90% van onze klanten doorheen de jaren bij ons blijft.

DM_Vacature_Social-Advertising-Specialist
troeven-dm

Kernwaarden

De klant staat altijd centraal

Persoonlijke aanpak

Eerlijke langetermijnvisie

Betrokken en sterke lokale verankering

Full service

Waar wij goed in zijn

 • Mar 11, 2022

  Grafisch ontwerp

  Een herkenbare visuele identiteit is essentieel en onderscheidt je van de concurrentie. Wil je opvallen bij potentiële klanten? Dan zijn een sterke huisstijl en logo 'the way to go' als eerste belangrijke stap. Door sterk grafisch ontwerp vertellen we het verhaal van jouw bedrijf.

 • Mar 11, 2022

  SEO-proof website

  Vervolgens maken we met aandacht voor jouw wensen en noden een kick-ass SEO-proof website. Gestructureerd, gebruiksvriendelijk en met aandacht voor (responsive) design. Een goede eerste indruk is namelijk essentieel om in het hoofd van je doelgroep te kruipen.

 • Mar 11, 2022

  Contentmarketing

  Eens we de aandacht van bezoekers vast hebben, laten we niet meer los. Dankzij contentmarketing blijf je top-of-mind bij jouw doelgroep.

 • Mar 11, 2022

  Advertising

  Daarbovenop zijn we langetermijngericht en zoeken we naar de perfecte strategie op maat. Om zoveel mogelijk betekenisvolle interacties te creëren spreken we prospects aan op het juiste moment in hun customer journey. Via advertenties op sociale media en Google overtuigen we hen, want out of sight is out of mind. Via SEA maken we ook een grote impact op korte termijn, want we worden zo vindbaar voor potentiële klanten die gericht op zoek zijn naar een oplossing.

 • Mar 11, 2022

  Marketing automation

  Naast advertenties op maat op sociale media, gaan we aan de hand van marketing automation interessante leads identificeren. Gepersonaliseerde e-mails zijn hier de sleutel tot succes.

blokjes-rechts

Jouw online marketing in Aalst

Goesting gekregen om jouw KMO met ambitie naar een hoger niveau te tillen? Als expert in online marketing in Aalst helpen we je onderneming groeien. Aarzel niet om ons te contacteren en ontdek hoe we jou kunnen helpen.