Case-Topwerf-Header-mobiel
Logo-Topwerf

Specialist in verticaal transport

Sinds juli 2015 scheert Topwerf hoge toppen in de verhuur van verticaal transport. Zaakvoerder Dennis Anthony zag toen de stijgende vraag naar ondersteuning op het vlak van glasplaatsing. Samen met zijn partner Inne Lefèvre en hun professioneel TOPteam hebben ze meer dan 25 jaar praktijkervaring in de sector. Topwerf staat voor topproducten, maar ook voor topservice en topkwaliteit.

Dweilen met de kraan open

Dweilen met de kraan open

Toen Topwerf in maart 2021 bij Digi-Motions terechtkwam waren enkele essentiële zaken niet in orde en met een verouderde website die niet geschikt was voor digitale marketing, was het dweilen met de kraan open.

Het was hoog tijd om daar verandering in te brengen! Terwijl er nog wat twijfel was bij Topwerf of de digitale aanpak wel zou werken, toonden we wat Digi-Motions waard is.

 • Feb 25, 2022

  Nieuwe website op maat

  De nieuwe website werd dé manier om B2B-klanten aan te trekken. Met de focus op professionelen en minder op particulieren voldeden we aan de vraag van Topwerf om meer B2B-klanten aan hun klantenbestand toe te kunnen voegen.

  We richtten de website in met het oog op conversie:

  • Duidelijke structuur
  • Uitleg per toepassing
  • Aanvraagformulieren, downloadbare prijslijsten en brochures
  • Realisaties om mee uit te pakken
  • Laagdrempelige chatfunctie
   
 • Feb 25, 2022

  Social media (campagnes)

  We zetten Topwerf via sociale media in de kijker met hun state-of-the-artmachines en topservice. Zowel organisch als via remarketingadvertenties op Instagram, Facebook en LinkedIn winnen we het vertrouwen van klanten.

 • Feb 25, 2022

  Google Ads

  Eenmaal de nieuwe website online stond hadden we een goede basis om Google Ads te lanceren en met honderden aanvragen per jaar via Google Ads kunnen we spreken van een groot succes. We zijn altijd aanwezig in de zoekresultaten, zowel organisch als via advertenties.

   
   
   
 • Feb 25, 2022

  E-mail automation

  We kunnen kort op de bal spelen dankzij onze verschillende manieren van datawinning (o.a. via downloadbaar materiaal op de website). Zo weten we welke mensen een potentiële lead zijn en wie interesse heeft. Via e-mail automation (MailBlue) houden we de aandacht van dat ‘warme’ publiek vast en stimuleren we om tot conversie over te gaan.

 • Feb 25, 2022

  Nieuwsbrief/blog

  Via e-mail automation zenden we ook een nieuwsbrief uit naar het warme publiek. Via die weg én via de blogpagina op de website blijven (potentiële) klanten op de hoogte van alle activiteiten, nieuwe machines en realisaties. Daarenboven is er ook een interessante blog.

 • Feb 25, 2022

  Grafisch ontwerp

  Als we iets doen, dan doen we het goed. Om het plaatje compleet te maken, mochten we ook onze grafische skills loslaten op Topwerf. We ontwierpen onder meer rolbanners voor beursdeelnames, flyers, brochures en offertemappen.

New kid in town

New kid in town

In iets meer dan een jaar groeide Topwerf uit tot een van de topklanten doordat we het volle vertrouwen kregen van Inne en Dennis. The sky is the limit want in 2022 richtten ze Toplifting op, wat eerder gericht is op de verkoop van machines. We kregen groen licht om de volledige succesformule van Topwerf ook op het nieuwe bedrijf los te laten.

Tweetaligheid

Tweetaligheid

Toplifting zal ook buiten Vlaanderen actief zijn. We spelen hierop in door de website tweetalig naar buiten te brengen.

"Heerlijk om samen te werken! Onze wensen werden vlot in een super mooie website gegoten. Persoonlijke en snelle aanpak! Een aanrader voor iedereen die graag een mooie website op maat wil."

Inne Lefèvre - Topwerf

Inne Lefèvre - Topwerf

Met je eigen ogen de website van Topwerf en Toplifting bewonderen? Klik op het logo.

Laat het zware werk aan ons over

Op korte tijd lieten we zien dat we grote resultaten kunnen boeken en relevante conversies kunnen opleveren.
We startten van 0 en toonden de kracht van digitale (re)marketing.

Laat het zware werk aan ons over

Op korte tijd lieten we zien dat we grote resultaten kunnen boeken en relevante conversies kunnen opleveren.
We startten van 0 en toonden de kracht van digitale (re)marketing.

Jouw project naar een hoger niveau tillen?

Klaar om een trapje hoger te gaan? Wij alvast wel! We staan te popelen om jouw online marketing aan te pakken. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort zo snel mogelijk van ons.