Helixe installatiebedrijf spanplafonds en -wanden

"Het was toch geen goed idee om er zelf aan te beginnen". Deze uitspraak komt vaak voor bij doe-het-zelvers. Daarom laat je de installatie van je spanplafonds en -wanden best over aan een specialist. Eén juist adres: Helixe installatiebedrijf spanplafonds en -wanden! Al jaren staat dit gemotiveerd en enthousiast team klaar voor hun klanten. Met hun ruim aanbod bieden ze voor elk interieur de best passende oplossing.

Hoe het begon

Op het vlak van digitale marketing waren ze bij Helixe installatiebedrijf niet aan hun proefstuk toe. Ze werkten al een tijdje samen met een ander bureau voor hun Google Ads campagnes, maar de gewenste resultaten bleven uit. In 2016 kwam Helixe installatiebedrijf bij ons aankloppen en dat was meteen ook het begin van een jarenlange succesvolle samenwerking. 

 • Feb 25, 2022

  Eerst een adviserende rol

  In eerste instantie hadden we vooral een adviserende rol. Om de conversieratio te laten stijgen raadden we een live chatservice aan die 7/7 beschikbaar is. En die aanpassing had meteen resultaat: de aanvragen stegen én ook hun vertrouwen steeg.

 • Feb 25, 2022

  Stijgend vertrouwen = meer concrete zaken in ons beheer

  We verzorgden zelf voortaan de Google Ads campagnes van A tot Z en startten met social media marketing.

 • Feb 25, 2022


  Vernieuwing en beheer website

  Al snel werd duidelijk dat de bestaande website een opfrissingsbeurt kon gebruiken. We bouwden een nieuwe website in twee talen (NL en FR) en pasten de navigatie doorheen de website aan om de conversieratio te optimaliseren. Ook het esthetische aspect pakten we aan door gebruik te maken van professionele foto’s .

 • Feb 25, 2022

  E-book

  In een volgende fase creërden we een downloadbaar e-book voor potentiële klanten.
  Doel? Relevante e-mailadressen verzamelen voor verdere gerichte communicatie. Via geautomatiseerde e-mail flows proberen we het prospect uiteindelijk zo over de streep te trekken.

Daar stopte het niet ...

We hadden hun vertrouwen gewonnen en slaagden er ook in het te behouden. Maar onze ambitie ging verder dan dat. Tot op de dag van vandaag werken we nog steeds nauw samen met Helixe installatiebedrijf. Zowel in een uitvoerende als adviserende rol, gaande van copywriting en grafisch ontwerp tot adverteren en beheer van social media.

Helixe installatiebedrijf spanplafonds en -wanden

Beheer sociale media

We posten organisch op de kanalen van Helixe en genereren daarnaast heel wat leads dankzij social advertising.

Strategie Google Reviews

Meer Google reviews genereren? Dat kunnen we! We lieten onze creativiteit de vrije loop en dankzij onze strategie realiseerden we in het eerste half jaar meer dan 100 nieuwe reviews.

Copywriting

Voor Helixe installatiebedrijf schrijven we maandelijks een SEO-pagina, een blog en een nieuwsbrief, voorzien we hun social media kanalen van originele content en verzorgen we de copy voor hun offline drukwerk.

copy

Rapportage in Google Data Studio

We zorgen maandelijks voor een gedetailleerde rapportage van de resultaten in Google Data Studio. Zo heeft de klant een duidelijk en verstaanbaar overzicht van wat hun investeringen en onze inspanningen opleveren.

online-marketing-prestaties

Grafisch ontwerp

Naast mooie visuals voor de verschillende social media kanalen ontwierpen we ook al beursstanden, e-books, brochures, briefpapier, gevelbekleding, loopuitrusting, ...

shirt
pand
Helixe-friends

Adverteren

We zorgen ervoor dat de klant dankzij Google Ads zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten.

google

Met je eigen ogen de website van Helixe installatiebedrijf bewonderen?

hangen

Wij gaan net dat stapje verder

Onze dienstverlening stopt niet bij het opleveren van een website of campagne. We blijven alles van dichtbij monitoren en staan altijd klaar met bijkomend advies. Als klant kan je dus op beide oren slapen en je (online) marketing aan ons toevertrouwen.

Wat wij doen voor Helixe installatiebedrijf spanplafonds en -wanden

Goesting gekregen om ook jouw KMO met ambitie naar een hoger niveau te tillen?

Digi-Motions to the rescue! Laat hieronder je gegevens achter en je hoort zo snel mogelijk van ons.