Header-BL-case-mobiel

Buitenleven by Gudi

Gudi is al 25 jaar een vaste waarde als plaatser van aluminiumconstructies. In 2017 klopten ze bij ons aan met de vraag of we meer particulieren konden aantrekken.
Tuurlijk kunnen we dat! Met een sterke marketingstrategie op maat deden we de aanvragen stijgen. Daarbij werd ook duidelijk dat er nood was aan:

een nieuwe website met actuele blogartikelen

Google Ads

advertenties op sociale media

Bij Gudi speelde al langer het idee om ook luxeoplossingen op maat aan te bieden voor buiten. In de ruimte achter het magazijn zag Buitenleven by Gudi in 2018 het levenslicht. Ze zijn in de wijde regio bekend om hun terrasoverkappingen, gevelbekleding, tuinelementen en carports. Wat oorspronkelijk begon als een klein onderdeel van hun activiteiten, groeide uit tot een volledig nieuwe afdeling van het bedrijf.

Logo-Buitenleven-Gudi

We vielen met de deur in huis

We kregen het vertrouwen om ook voor Buitenleven alles voor onze rekening te nemen. Website, advertenties, contentmarketing, grafisch ontwerp en marketing automation… We pakten het totaalplaatje aan om hun nieuwe project tot een succes te laten uitgroeien. En of het een succes is geworden. Oordeel vooral zelf!

 • Feb 25, 2022

  Logo en huisstijl

  Met de doelgroep in ons achterhoofd ontwierpen we een stijlvolle, herkenbare huisstijl en logo. De gouden accenten verwijzen naar luxe en exclusiviteit.

   
   
   
 • Feb 25, 2022

  Release website

  We bouwden een gloednieuwe SEO-proof website op maat in de typische stijl die Buitenleven uitstraalt. En we delen hun kennis in een maandelijkse blog. Daarnaast maken we ook de koppeling naar de website van Gudi.

 • Feb 25, 2022

  Google Ads

  We zetten Google Ads in om op korte termijn impact te maken. Buitenleven verschijnt daardoor in de zoekresultaten van mensen die ook echt geïnteresseerd zijn en een oplossing zoeken om in alle luxe buiten te leven.

   
   
   
 • Feb 25, 2022

  Sociale media

  We grijpen de kans om van ons te laten horen op sociale media. We zetten optimaal in op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube om geïnteresseerden te bereiken.

 • Feb 25, 2022

  Vernieuwing website

  Buitenleven groeide snel uit zijn kinderschoenen. Met die groei kwam er ook een groter aanbod en een samenwerking met grotere partners, zoals Renson. Dat vroeg om een grondige update van de website.

 • Feb 25, 2022

  Marketing automation

  Mensen die specifieke brochures downloaden en hun e-mailadres achterlaten zijn geïnteresseerd en mogen niet vergeten worden. Met marketing automation spelen we daarop in. Downloadt iemand een Renson brochure? Dan bieden we die via mail extra informatie aan op het juiste moment. Sinds januari 2021 telden we al meer dan 1000 downloads.

 • Feb 25, 2022

  Opening nieuwe toonzaal

  Buitenleven blijft groeien. In maart 2021 ruilde Buitenleven de ruimte achter het magazijn in voor een nieuwe toonzaal in Maldegem.

  Met een digitale (re)marketingcampagne maakten we online lawaai voor de opening en inspiratieweekends. Dankzij sociale media, Google (Display) Ads en e-mails bereikten we relevante leads.

 • Feb 25, 2022

  Vacaturecampagnes

  Snelle groei betekent ook een grotere nood aan werkkrachten. We zetten daarom regelmatig nieuwe vacaturecampagnes op poten.

Aan Gudi's succesverhaal en onze samenwerking komt nog lang geen einde. Op 24 april 2022 opende een nieuwe vestiging zijn deuren in Zottegem. Ook voor deze locatie mogen we (re)marketing inzetten om de juiste doelgroep aan te spreken.

Een tevreden klant aan het woord

"Gudi is zeer tevreden met de aanpak van Digi-Motions. Wij zijn 5 jaar geleden overgestapt naar Digi-Motions en merken nog dagelijks de meerwaarde hiervan. Voor Bart en Kathleen is niets te veel. Digi-Motions is zeker een aanrader."

Met je eigen ogen de website van Buitenleven by Gudi bewonderen? Klik hier.

Element-BL-Gudi

We zetten met Buitenleven vanaf het prille begin in op digitale marketing. En dat loonde, want digitaal aanwezig zijn zorgde voor snelle groei. Dankzij onze gerichte (re)marketingstrategieën bereikten we mensen die ook echt geïnteresseerd zijn.

Onze deur staat voor je open

Overtuigd om je online marketing aan team Digi-Motions over te laten? Wij durven het aan, nu jij nog! Laat hieronder je gegevens achter en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.