Websites op maat

Is jouw website toe aan een nieuw design of wil je jouw website graag optimaliseren? Digi-Motions is gespecialiseerd in het maken van websites op maat en uitgebreide website audits waarbij wij je website analyseren.

 

Audit

Misschien denk je dat jouw website tijdloos is, maar de wereld verandert snel en hier moet je als bedrijf razendsnel op reageren. Doe je dit niet, dan haalt je concurrent je in en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is tijd voor een website die meegaat met de laatste ontwikkelingen, die past bij jouw diensten, aansluit op jouw doelgroep en het allerbelangrijkst: een die contacten genereert. Heb je al een moderne website, maar blijven verkeer en leads uit? Ook dan is het tijd om actie te ondernemen. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van uitgebreide website audits waarbij wij alle bovenstaande punten analyseren. We checken je website op zowel technisch als inhoudelijk vlak. Hierbij houden we de eisen van Google en het overtuigen van bezoekers in ons achterhoofd. Onze audit helpt je op weg om van jouw website je beste verkoper te maken.

 

Websites op maat

Bij Digi-Motions kun je terecht voor jouw nieuwe website. Je kunt kiezen uit een standaard website (de goedkoopste keuze) of een website op maat. Zodra je een keuze hebt gemaakt, gaan wij direct voor je aan de slag. Wij schakelen ons team vakspecialisten in, die gegarandeerd een krachtig eindresultaat opleveren. Digi-Motions is voorstander van een persoonlijk traject, daarom krijg je bij ons één vast aanspreekpunt waarbij je terecht kunt voor al je wensen en vragen.

Wees niet bang dat je vervolgens jaren aan ons vast zit. Wij werken namelijk met een universeel CMS waardoor je gemakkelijk kunt overstappen naar een andere webbouwer indien gewenst.

 

Stap 1: Website opbouw

Wij ontwikkelen een unieke lay-out en een sitemap voor de website met de focus op de 3 fundamenten van een goede website: de bezoeker, de Google indexatie en een goede navigatie

 


Stap 2: SEO (Search Engine Optimization) webteksten

Deze zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is in zoekmachines. Goede SEO teksten komen hoger terecht in de Google zoekresultaten.

 


Stap 3: Grafisch design

Grafisch design dat volledig afgestemd is op jouw maat zodat je ook de juiste klanten aantrekt.


 

 


Stap 4: Programmatie in universeel CMS

Hiermee ben je niet verbonden aan de webbouwer – je kunt je website eenvoudig zelf beheren, je hebt uitgebreide mogelijkheden en kunt de website gemakkelijk verhuizen naar een ander webbouwer indien nodig.

 


Stap 5: Responsive website

Wij maken de website responsive en dus mobielvriendelijk

 


Stap 6: Omzetverhogende machine 

Wij zorgen ervoor dat jouw website een omzetverhogende machine is in plaats van slechts een online visitekaartje