Vacature: Stageplaats

Heb jij een gezonde portie interesse in de wondere wereld van digitale marketing? Dat komt goed uit! Als allround online marketingbureau zijn wij het hele jaar door op zoek naar gedreven en leergierige stagiairs die samen met ons gevarieerde online marketing projecten van A tot Z succesvol willen uitbouwen en opvolgen.

klanten-aan-het-woord-dm-website-februari-2024
blokjes-rechts

Stage lopen bij de sympathiekste online marketingpartner in Aalst? Grijp snel je kans. 

De digitale wereld staat niet stil en wij ook niet. Elke dag is anders op ons kantoor en dat komt voornamelijk door de verschillende projecten waaraan je zal werken. Dat doe je deels in teamverband en deels zelfstandig, maar wel steeds met de nodige aandacht voor constructieve feedback. Enkel op die manier en met oog voor detail kunnen we onze hoge kwaliteit bereiken.

De samenwerking gebeurt steeds op een persoonlijke manier, en zo ook met onze klanten. Deze aanpak werkt doeltreffend voor alle partijen. Je bent iemand die graag initiatief neemt, gedreven is in wat je doet en wil bereiken en op een open en transparante manier communiceert. Met ons en onze klanten. Je ziet interessante opportuniteiten én grijpt ze ook, zoals een leerrijke stage bij Digi-Motions… ????

Wat valt er bij ons te leren? Welke uitdagingen staan je te wachten?

Heel veel! Afhankelijk van je opgedane kennis, vaardigheden en voorkeuren, kan je bij ons in verschillende domeinen van online marketing aan de slag tijdens je stage. Zo zal je ons onder meer kunnen ondersteunen op het vlak van social media marketing (opstellen van planningen, creëren van posts, …), grafisch ontwerp en webdesign, e-mailmarketing en (SEO) copywriting (keyword research, contentcreatie, …). Het commerciële aspect voegen we er graag aan toe waarbij je klantbezoeken voorbereidt, bezoekverslagen opstelt, onderzoek doet naar de noden van onze prospects enzovoort.

Begint het alvast te kriebelen om erin te vliegen? Dat horen we graag! Bij ons leer je je eerste ‘digitale marketing’-stappen te zetten waarbij je aan het einde van je stagerit een mooie rugzak met concrete ervaring binnen een of meerdere domeinen kan meenemen. Je bent hoe dan ook heel erg enthousiast om bij te leren!

Je stagetijd bij Digi-Motions zal in elk geval voorbijvliegen… maar het zal eentje zijn waar je met veel plezier en voldoening aan zal terugdenken.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Beschouw je jezelf als een creatieve duizendpoot met gevoel voor humor?
  • Ben je een betrokken teamplayer, nieuwsgierig van aard en steeds hartelijk?
  • Volg je momenteel een volwaardige opleiding (Hogeschool of Universiteit) of heb je deze al afgerond binnen een van de volgende studierichtingen: bedrijfsmanagement (optie marketing), digitale of content marketing, webdesign, grafisch ontwerp, multimedia of communicatie?

Heb je op bovenstaande vragen telkens ‘ja’ geantwoord en droom je van een boeiende stage op een leuke werkplek (periode van 3 tot 6 maanden)? Zoek dan niet langer!

Overtuig ons met jouw cv en motivatie naar Kathleen Vermeiren (kathleen@digi-motions.be) en misschien kan jij binnenkort bij ons op stagegesprek komen.

Wat zeggen onze (ex-)stagiairs

"Mijn stage bij Digi-Motions was er eentje om in te kaderen. Ik kwam terecht in een team waar ik volop kansen kreeg, waar ik veel kennis over online marketing opdeed en waar ik toffe momenten op de werkvloer kon beleven. We bleven uiteindelijk contact houden en ik kreeg na mijn studies dan ook de kans om er als online marketeer aan de slag te gaan. Ik twijfelde geen seconde en dat was de juiste beslissing. Bij Digi-Motions krijg ik veel verschillende opportuniteiten om mij verder te verdiepen in de aspecten van online marketing die mij het meeste liggen! De job is heel afwisselend en dat maakt dat elke klant en elk project een nieuwe en interessante uitdaging is."

Jasper Merckx

"Vanaf de allereerste dag wist ik dat mijn stage bij Digi-Motions een geweldige keuze was. Je wordt opgenomen in een warm, behulpzaam team waar kwaliteitsvol werk leveren, bijleren en plezier maken centraal staan. Wat deze stage echt bijzonder maakte, was de manier waarop het team me als een collega behandelde in plaats van een stagiair. Vanaf het begin kreeg ik volop kansen en verantwoordelijkheden, waardoor deze stage niet alleen leuk, maar ook ongelooflijk leerzaam was. Bovendien was geen enkele vraag te veel en werd mijn mening altijd met respect ontvangen. Na mijn stage heb ik nog contact gehad met Bart en ik kan nu telkens met trots zeggen dat ik officieel deel uit maak van het Digi-Motions-team!"

Steff Backaert

"Tijdens de zoektocht van mijn stageplaats was ik direct verkocht toen ik het team van Digi-Motions zag. Ik was er vast van overtuigd dat ik in een sterk en aangenaam team zou terechtkomen. Doorheen mijn stage kreeg ik de kansen en verantwoordelijkheid om mijn eigen ideeën en suggesties uit te werken. Hierbij had ik het gevoel dat mijn mening gerespecteerd werd en dat mijn ideeën/suggesties daadwerkelijk een bepaalde waarde hadden. Wat me vooral bijgebleven is, is de comfortabele en gezellige werksfeer binnen Digi-Motions. Dat kan ook niet anders met een geweldig #teamdigimotions, dat altijd klaar stond om mij te helpen waar nodig. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat mijn stage bij Digi-Motions een zekere impact heeft gehad. Niets is beter dan te zien hoe jouw eigen ideeën zich in de praktijk tot iets concreet ontplooien."

Dajo Dierickx

"Al vanaf mijn sollicitatie voor een stage bij Digi-Motions voelde ik dat ik in een hecht team zou terechtkomen. Vanaf het begin kreeg ik alle kansen om zoveel mogelijk ervaring binnen verschillende domeinen op te doen. Ik leerde al snel waar ik sterk in was en waar ik nog over kon bijleren. Vooral de afwisseling in stageopdrachten vond ik echt een groot pluspunt. Het ganse team stond altijd klaar om me te helpen waar nodig en geen vraag was ooit te veel. Daarnaast kan je ook zelfstandig aan de slag met projecten en zo tonen wat je waard bent. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat mijn avontuur bij Digi-Motions nog niet stopt, want binnenkort ga ik officieel aan de slag als online marketeer! Van een geslaagde stage gesproken!"

Julie De Meersman

"Aan het begin van een stageperiode weet je nooit wat jou te wachten staat, maar ik was al snel overtuigd dat Digi-Motions de juiste keuze was. Ik kreeg de kans om mij te ontplooien in alle aspecten wat de marketingwereld te bieden heeft. Van strategisch meedenken over branding en evenementen, het optimaliseren van social media kanalen, tot een geheel marketingplan opstellen voor een nieuwe klant. Ik kon het werkveld vanop de eerste rij meemaken. Bovendien was er een goede balans tussen zelfstandig werken en begeleiding krijgen. Bart en Kathleen geven jou kansen, en als je die grijpt zal je er ook beloond voor worden. Een stage binnen dit hulpvaardige, gedreven en gezellige team kan ik dus alleen maar aanbevelen!"

Celien Busschaert

“Ik ben in de eerste plaats terechtgekomen bij Digi-Motions omdat ze aangaven dat ze een persoonlijke aanpak verkiezen, iets dat voor mij zeer belangrijk was in mijn zoektocht. Ik had een zeer gevarieerd takenpakket waarbij ze echt rekening hielden met mijn persoonlijke interesses en sterktes. Zo mocht ik content maken voor op sociale media, mocht ik SEO-teksten schrijven, mocht ik een partnernetwerk uitwerken en leerde ik enorm veel bij over alle aspecten van digitale marketing. Maar mijn stage was veel meer dan dat! Ik kwam terecht in een warm team dat steeds klaarstond om mij te ondersteunen en te helpen in mijn leerproces. Leuke momenten waren geen unicum, er waren elke dag wel toffe gesprekken of dingen om mee te lachen. Stage lopen bij Digi-Motions? Zeker een aanrader als je het mij vraagt!”

Jinte Swings

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 150 MB.