Het geheim van een goede over ons pagina

Het geheim van een goede over ons pagina

Het zal je misschien verbazen, maar de over ons pagina van je website is wellicht een van de meest bezochte en dus belangrijkste pagina’s op je website. Vaak wordt er aan deze pagina onterecht te weinig aandacht geschonken. Er wordt niet meer dan de missie of visie en geschiedenis van de onderneming op vermeld. Toch is het net wél een goed idee om te zorgen dat deze pagina voorzien is van een pakkende tekst.

Waarom is de over ons pagina zo belangrijk?

Wanneer mensen op je over ons pagina kijken, zijn ze waarschijnlijk al geïnteresseerd in jouw bedrijf. Zij zijn op zoek naar de persoon/personen achter de diensten. Geef op deze pagina daarom een oprechte, verrassende en/of humoristische blik achter de schermen. Zo is de kans groot dat je bezoekers meteen veel meer sympathie voor je hebben. Hierdoor zijn ze ook geneigd om sneller jouw product te kopen.

Over ons pagina afb

Naast een kijkje achter de schermen is het goed om nog eens te benadrukken waarom ze voor jou moeten kiezen. Een over ons pagina is ideaal om je ‘merk’ of imago te versterken en jezelf voor te stellen als expert binnen je domein. Gebruik daarbij liever geen woorden als de ‘goedkoopste’ of ‘beste’. Ben je de goedkoopste, deskundigste of betrouwbaarste? Bewijs het dan! Heb je een bepaald keurmerk verdiend, een goede klanttevredenheidscore behaald of is je klantenbestand verdubbeld? Gebruik deze feiten om je argumenten waarde te geven.

Start met jouw bezoeker, niet met jezelf

Start met een voordeel voor de bezoeker van je website. Geef je lezer de info die hij of zij zoekt en hoe jij hen daarbij kan helpen. Het is ook belangrijk om jezelf te tonen, ook letterlijk. Geef je onderneming een gezicht en gun de bezoekers een blik achter de schermen. Laat zien waar je voor staat en in het bijzonder waarom ze voor jou moeten kiezen. Op de over ons pagina geef je de bezoeker hiervoor het laatste duwtje in de rug.

over ons pagina afb

Lukt het jou niet om de klant over de streep te trekken?

Wij schrijven graag de over ons pagina voor jou, zodat dit wel lukt. We zorgen er ook voor dat je pagina nog beter gevonden wordt in Google. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.