Waarom nog (internationale) adressen kopen?

Waarom nog (internationale) adressen kopen?

Als bedrijf wil je zo veel mogelijk verkoop genereren. Je hebt dus een sterke marketing nodig. Hiervoor beschik je het best over een goede database. Maar welke meerwaarde heeft een adressenbestand voor jouw marketing? En waarom zou je internationale adressen kopen om je database aan te vullen? We vertellen je het hieronder!

Beslis wie je wil bereiken en op welke manier

Om potentiële nieuwe klanten te bereiken, bepaal je eerst en vooral je doelgroep(en). Je kan vervolgens een relevante segmentatie maken in je database. Op basis hiervan beslis je hoe je jouw boodschap wil overbrengen. Je kan kiezen voor:

  • Telefonische prospectieinternationale adressen kopen

Telemarketing gebeurt steeds minder vaak. Dit blijft echter een belangrijke marketingvorm. Je kan er zeer gericht zo veel mogelijk relevante klanten mee bereiken. Door het directe contact en de interactie heb je een grotere kans op conversie. De klanten worden namelijk beter en sneller geïnformeerd.

  • Direct mailing

Via direct mailing (nieuwsbrief of uitnodiging per post) kan je heel doelgericht het juiste publiek bereiken en nieuwe klanten werven. Je kan op basis van de juiste selectiecriteria (leeftijd, interesses, woonplaats, etc.) de meest interessante doelgroep bepalen voor jouw product of dienst.

  • E-mailmarketingcampagnes en socialmediacampagnes

Met de juiste e-mailadressen bereik je een groot publiek. Bij e-mailmarketing is het natuurlijk belangrijk om de regelgeving na te leven. De klant moet de mogelijkheid hebben om zich uit te schrijven. Via social media kan je gericht adverteren door het creëren van een customer audience. Facebook koppelt de e-mailadressen van jouw doelgroep aan de eigen database en creëert zo een doelgroep voor je. Ook met de Facebook lookalike audiences kan je gericht adverteren bij nieuwe potentiële klanten.

Internationale adressen kopen voor marktonderzoek

internationale adressen kopenDenk je eraan om internationaal uit te breiden? Dan kunnen internationale zakelijke adressen niet ontbreken. Deze adressen helpen je om een grondig marktonderzoek uit te voeren. Het voordeel is dat je sneller de juiste doelgroep in het buitenland zal bereiken.

Vind je het tijdrovend en bijgevolg duur om zelf adresgegevens te verzamelen, die vaak niet relevant of al verouderd zijn? Wil je ook internationale adressen kopen maar weet je niet waar te zoeken? Laat het ons weten! We helpen je graag verder met het aanleveren, verrijken en up-to-date houden van jouw database.