Adressenbestanden

Wil jij gerichte publiciteit versturen naar potentiële nieuwe klanten? Of eerder van plan jouw doelgroep telefonisch te benaderen? Wij beschikken over een uitgebreide, internationale business database met 150 miljoen zakelijke adressen uit 180 landen. Onze database krijgt een periodieke update om de kwaliteit steeds te kunnen blijven garanderen. Zo kunnen wij voor jou up-to-date adressenbestanden op maat creëren.

minder-zorgen-om-jouw-marketing-header

Digi-Motions | Online marketing architect voor KMO's met ambitie

Doeltreffend. Eerlijk. Persoonlijk.

blokjes-links
target

Zakelijke adressen kopen

Laat ons weten welke specifieke doelgroep(-en) je wil bereiken en wij gaan voor jou aan de slag. Via zo’n 65 tal selectiecriteria stellen wij graag een adressenbestand op maat voor je samen. Je krijgt je adressenbestand aangeleverd in een flexibel Excel formaat en kan dit gebruiken voor je telefonische prospectie, direct mailings, e-mailmarketingcampagnes en zelfs het aansturen van je sociale media campagnes.

Beschik je over een verouderd of onvolledig adressenbestand maar wil je dit graag verrijken met extra informatie? Ook dan helpen we jou graag verder.

Database abonnement

Je kunt er ook voor kiezen om zakelijke adressen te huren. Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je een login voor onze online database tool. Hierin kun je dan voor iedere campagne de adressen verzamelen die je nodig hebt. Mocht je deze adressen liever als Excel bestand willen ontvangen, dan kun je downloadcredits kopen.

Wij bieden een gratis proefperiode van 14 dagen om onze database uit te proberen.

Big-Data2
blokjes-rechts
Scroll naar top