Adressenbestanden

Wil jij gerichte publiciteit versturen naar potentiële nieuwe klanten? Wij beschikken over een uitgebreide, internationale business database met 87 miljoen zakelijke adressen. Onze database krijgt een periodieke update om de kwaliteit steeds te kunnen blijven garanderen. Zo kunnen wij voor jou up-to-date adressenbestanden op maat creëren. 

Database adressenbestanden

Zakelijke adressen kopen

Laat ons weten welke specifieke doelgroep(-en) je wil bereiken en wij gaan voor jou aan de slag. Je krijgt je adressenbestand aangeleverd in een flexibel Excel formaat en kan dit gebruiken voor je telefonische prospectie, direct mailings, e-mailmarketingcampagnes en zelfs het aansturen van je sociale media campagnes.

Beschik je over een adressenbestand maar wil je dit graag verrijken met extra informatie? Ook dan helpen we jou graag verder.

 

 

Database abonnement

Je kunt er ook voor kiezen om zakelijke adressen te huren. Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je een login voor onze online database tool. Hierin kun je dan voor iedere campagne de adressen verzamelen die je nodig hebt. Mocht je deze adressen liever als Excel bestand willen ontvangen, dan kun je downloadcredits kopen.

Wij bieden een gratis proefperiode van 14 dagen om onze database uit te proberen.

 

 

Big data, adressenbestanden